Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново с Trentatre....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеМисля че забравихте и към "плюсовете" и добрия разход от 20 на 100
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеДобре поправям се 22/100 последно зареждане на ромпетрол,но си неще ританките,такъв е за сега ще се мъча да го свалям незнаино какAlfa 145 1.4 t.s
Comment
-
1.5 с двоините карбове ми даваше 10-11 макс зимата с каране при това...16V-то колко да дава,не вярвам да е над карбураторния изруд...Честно-не ми пука чак толкова разхода... 1.5 как въврвеше,ако 16V-наистина върви повече...Мисля,че ще прежаля 2-3 лева отгоре за разход...
Comment
-
Разхода зависи от теглото на автомобила и състоянието на мотора. В много случаи, по-големия мотор, дава по-малък или равен разход от по-малки мотори.Работят в по-облекчен режим и с по-ниски обороти.
Фрапиращи разлики в разхода се получават само, когат ръчкаме моторите.
Ясно е, че колкото е по-голям мотора, толкова повече гориво може да поеме.
На дълъг път 1.7 16 В може да спадне и на 7-7.5 , но с нормално каране , а не с ръчкане.
Всичко зависи от стила на каране.
Ръчкаш ли я, не търси икономия, та ако ще 1.2 да е!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеРазхода зависи от теглото на автомобила и състоянието на мотора. В много случаи, по-големия мотор, дава по-малък или равен разход от по-малки мотори.Работят в по-облекчен режим и с по-ниски обороти.
Фрапиращи разлики в разхода се получават само, когат ръчкаме моторите.
Ясно е, че колкото е по-голям мотора, толкова повече гориво може да поеме.
На дълъг път 1.7 16 В може да спадне и на 7-7.5 , но с нормално каране , а не с ръчкане.
Всичко зависи от стила на каране.
Ръчкаш ли я, не търси икономия, та ако ще 1.2 да е!Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
това ми е в момента разхода на газ колата в момента не работи на бензин,и не съм казал че няма проблем.Проблема ми е че наливам газ за световно и си трая и си я карам ама до кога ще изтрая така незнам, после ......................балтията през средата.
Comment
-
Току що засякох Катъра.
За 380 км 32 литра газ.
Това повече на 3-4. Вярно не съм го ръчкал, че е в разработка, но все пак е в такава и е нормално да гълта повече.
Усещам го мръсника, че може да поеме много повече гориво. Не дава да го пипна.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Такаааа....Колко неща могад да се случат за кратко време...Доста...В търсене на 16V,направо си спазрих буквално нова 33-ка.Колата няма ама никъде забележка,по купето,ходова част...Двигателя е 1.3IE,инжекцията е същата като на двигателя които продадох-без дебитомер и делко...33L се води колата,дотук добре,сега идва гадната част...Компа на колата,обаче не е както при моята в купето,а е в коша на мотора...И какво се случва-някои(които е знаел на 100% какво търси,си е свалил преден ляв фар и понеже компа на колата е непосредствено зад него,си го е свалил и колата няма комп...Та сега се търся комп Моттроник...Предполагам,че с този които беше на моята ще запали колата...Та за това накратко(за да не пускам обяви насам натам) :
ТЪРСЯ СИ СПЕШНО КОМПЮТЪР ЗА АЛФА РОМЕО 33L 1.3IE Моттроник...Които има да казва цена направо купувам...
Поздрави!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщениеТакаааа....Колко неща могад да се случат за кратко време...Доста...В търсене на 16V,направо си спазрих буквално нова 33-ка.Колата няма ама никъде забележка,по купето,ходова част...Двигателя е 1.3IE,инжекцията е същата като на двигателя които продадох-без дебитомер и делко...33L се води колата,дотук добре,сега идва гадната част...Компа на колата,обаче не е както при моята в купето,а е в коша на мотора...И какво се случва-някои(които е знаел на 100% какво търси,си е свалил преден ляв фар и понеже компа на колата е непосредствено зад него,си го е свалил и колата няма комп...Та сега се търся комп Моттроник...Предполагам,че с този които беше на моята ще запали колата...Та за това накратко(за да не пускам обяви насам натам) :
ТЪРСЯ СИ СПЕШНО КОМПЮТЪР ЗА АЛФА РОМЕО 33L 1.3IE Моттроник...Които има да казва цена направо купувам...
Поздрави!!!
Колега, ма ти грам не познаваш 33-ките май. Търсиш ЕКУ Магнати Марели, защото 1.3 е с инжекцион Марели!!! Попитай mordohy, той имаше 33-ка 1.3 и може да му е останало ЕКУAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Прав си колега...За сега инжекциите на 33 са ми пълна мъгла но пък имам голям мерак да ги опозная...Имам 33 от много отдавна,но тепърва навлизам в нещата сега...Но пък схващам бързо-няколко въпроса тук,1-2 бири на лаф там-просто са ми мания трентатретата...Мерси за инфото,много е лошо да не знаеш какво търсиш...Та аиде отново : Търся си ЕКУ Магнати Марели за 33 1.3 мотор...mordohy имаш ЛС...
Comment
-
Дадох му отговор и го попитах, какъв точно иска, щото имам всичките разновидности.Ще се спазарим.Само да е студена бирата, щото...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment